Brama

Com cada any per aquestes dates oferim la possibilitat de venir a escoltar i veure la brama del cérvol. Una activitat ecoturística única amb un guiatge de qualitat, un grup reduït i la nostra màxima dedicació.

Quedem a les 5:30 i comencem l’activitat a les 6, arribem al punt a les 6:30 amb els mascles bramant en la foscor de la nit, mentre esperem que la natura desperti ens movem tot seguint el so, i a poc el dia ens ofereix aquest meravellòs espectacle. Amb binocles i telescopis cerquem els mascles i femelles en els clars i les carenes. Fem una pausa amb café i te calent i unes pastes per acompanyar. Seguim amb explicacions sobre la brama, la fauna salvatge la gestió del medi natural i la biodiversitat.

Seguim gaudint de l’activitat, disposem de material d’observació per a una millor experiència.

Si us interessa, utilitzem telescopis de la marca Gosky, una marca que ofereix una qualitat a un preu sense competència. Aquí teniu l’enllaç .

Tota una experiència per tant sols 35€

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: