Sota les pedres.

Un dels reptes dels fotógrafs de natura, com a mínim per mi, es fotografiar rèptils, i fer-ho en condicions encara ho és més. Pots enganxar una serp que marxa per una pista, una foto sense gràcia i possiblement amb una llum dolentíssima.

Fa uns dies vaig poder fer-ho per sort, era un escurçó, i estava amagat sota les pedres a tocar d’una alzina en una solana a 1300 m. Com que no hi era per fer fotos, primer vaig fer-ho amb el mòbil, que sempre el porto a sobre, i tot seguit vaig anar al cotxe a per l’equip. En aquest cas un teleobjectiu es clau per mantenir una distància de seguretat , però sobretot per no envair el seu espai vital i no molestar-lo. Objectiu principal en la meva fotografia de fauna salvatge.

Com que era d’hora pel matí vaig poder fer-li una bona sessió, possiblement amb la pujada de temperatura marxaria en busca d’aliment.

Fuji XT2, Fujinon 100-400 ISO 320 1/500 f5.6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: