En vol

Una de les tècniques més difícils per mi és la de la fotografia en vol, cada imatge, cada dia i cada ocell, son un repte diferent. La llum, l’entorn i el mateix animal ja representen una dificultat, per això observo bé els moviments, primer a ull nu, desprès fent seguiment amb la càmera una bona eston intentant visualitzar la composició.

El que si que faig i de moment em serveix és no abusar de l’autoenfoc ni de les funcions de seguiment fins a no tenir clar que vull fer la foto, aleshores es quan apunto i disparo. Per mi és un moment ràpid i precís, abans perdia el temps seguint i enfocant a cada moment l’individu. Està clar que no és una ciència exacta i cadascú te el seu mètode…però a mi em funciona…

Àliga marcenca en vol prop del Cadí. Fujinon100-400 Fuji XT-2 ISO 250 f8 1/320

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: