Corb

Potser no és el millor model, i per això no es un dels grans fotografiats, però també es un ocell impressionant, molt intel·ligent i amb una habilitat com pocs. Cridaner i oportunista s’atreveix a plantar cara a grans rapinyaires si cal.

La paciència i la constància permeten obtenir imatges com aquesta, amb un fons a distància per un major desenfoc i amb el 100-400 i una velocitat moderada per ajustar al màxim la llum i crear una atmosfera més adient per al protagonista. Fuji XT-2 ISO 200, f/5.6 1/60.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: