Taller de fotografia de tardor.

El proper 24 d’Octubre organitzem un taller de fotografia per aprendre a treure més partit d’aquesta magnífica estació com és la tardor. Tècnica i composició amb la magnífica llum de la tardor, contrallums i desenfocs per crear escenes suggerents i gaudir de l’art de la fotografia.

Tot això en un magnífic entorn com és el Parc Natural de l’Alt Pirineu en el seu vessant alt urgellenc, trèmols, besurts, i faigs, donen color a l’estació més cromàtica.

El preu del curs 95 € inclou el transport des del punt de trobada, el dinar i un exclusiu test d’un joc de filtres de la marca Lee per acabar de crear amb més color i tonalitat. Aquest test és gentilesa de la botiga Phototoolsweb d’Andorra. Aquest taller està limitat a 3 participants per tal d’oferir una atenció més personalitzada i gaudir també del silenci i la màgia del bosc tardorenc.

Per més informació podeu enviar un correu a davidmsfoto@me.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: