Herba fresca

l’Abril és l’època de l’herba verda i fresca, a la mitja i baixa muntanya, a l’alta encara falten uns mesos, i aixó els isards ho saben, i nosaltres també, per això esperar sota un arbre mentre es fa de dia vora un prat és una garantia d’èxit fotogràfic si es vol fotografiar aquest ungulat tant bonic i àgil i que es troba en poc llocs de la península.

Si a més el dia és núvol la llum serà neutra i no hi hauran ombres ni sobreexposicions. Només quedarà buscar un bon enquadrament i que s’hi arrepleguin tots, en aquesta imatge diferents edats i diferents estadis de muda de pél.

Isards. ©Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: