Aufranys are comming…

El març és el mes de l’arribada de les aus migradores, be l’inici, d’altres en vindran més tard, per tant és moment d’estar amb els ulls ben oberts i el cap amunt mirant el cel i resseguint cingles, serres i colls.

A mi em fa especial il·lusió per l’arribada de l’Aufrany, carronyaire i viatger que ve de l’Àfrica per criar a les nostres terres, el més petit dels quatre carronyaires europeus, i l’únic que sap utilitzar un objecte per aconseguir alimentar-se….amb una pedra es capaç d’obrir un ou d’estruç a cops per poder menjar el que hi ha dintre, que no és poc..

Aufrany. ©Davidmsfoto

One Reply to “Aufranys are comming…”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: