Llum d’hivern

A l’hivern el dia s’escurça amb rapidesa i això en segons quines latituds vol dir molt fred, al Pirineu en quant el sol comença a marxar capa l’horitzó el fred de les obagues i les fondalades apareix sense pietat i aixó fa que les sortides fotogràfiques també siguin molt fredes i curtes.

Però tot aixó té una part positiva, i es que l’hivern té una llum difícilment igualable en cap altre estació, ideal per fotografia de natura amb tons daurats i màgics i sense haver d’acabar a hores intempestives, això si, cal estar atents i estudiar bé el moviment solar, provar composicions i imaginar resultats abans de fer una sessió més o menys definitiva. Ja sabeu que la fotografia de natura i més concretament de fauna és el fruit d’un treball d’observació constant i acurat.

Aquí us deixo una imatge de fa uns dies des del punt d’alimentació del Portell a la Muntanya d’Alinyà.

LLums, Trencalós
©Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: