Tardor exuberant

Per mi la millor de les estacions, en tots els nivells, s’acaba el patiment per la calor i el sol, es suavitza la temperatura i la llum es més suau i per tant ressalta més els colors de la natura, també va més baix fet que accentua elements verticals i allarga ombres, i el dia encara no es tant curt com al desembre.

Tenint això en compte el millor es agafar la càmera i sortir a gaudir dels grans boscos caducifolis que tenim al nostre país, aquest cop he anat al Ripollés una gran comarca amb boscos caducifolis i alta muntanya, concretament a la zona de Camprodon.

Resseguir la vall del Ter de Camprodon amunt és gaudir de la natura i les fagedes, fins als cims enfarinats que ens avisen que l’estació acabarà aviat.

Si anem d’Abella a Pardines gaudirem d’unes magnífiques vistes i d’uns boscos plens de contrast i color, crear jugant amb bosc i prat, aprofitar la llum més horitzontal o capturar imatges plàstiques amb una gran cromaticitat no és tant difícil com sembla, només cal observar i deixar-se portar per la imaginació i el color.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: