Boira

Hi ha un fenòmen meteorològic força espectacular i capaç de transformar el paisatge de la manera més simple i espectacular, la boira, a la nostra zona es forma a les valls, usualment durant l’hivern, tot i que a finals d’Octubre si hi ha força contrast tèrmic entre el dia i la nit, també s’hi acostumen a formar. És resultat de la inversió de temperatura, causada per aire fred que s’assenta en el vall, mentre que l’aire calent passa per sobre d’aquesta.

És un plaer poder gaudir de les boires i el seu moviment ascendent des dels fons de vall cap a les muntanyes o els colls on acaben desapareixen. El més fascinant és aquesta transformació del paisatge creant una atmosfera de misteri i incertesa barrejada amb bellesa i art.

De bon matí serà fàcil trobar-ne i gaudir de la fotografia capturant i aïllant elements en la boira serà un joc ben divertit i entretingut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: