Sol de tardor

El setembre tot i la calor és el mes en que inequívocament entrem a la tardor, tot i que astronòmicament passi pels vols del 20, en aquest mes la llum fa un canvi important i les postes son més planeres i fotogèniques, per això val la pena fer una escapada a les terres de ponent a gaudir de la llum i de la bona temperatura, l’estany d’Ivars ofereix aquesta llum de tarda i un espectacle ornitològic variat, a part d’una calma que desprès d’un estiu llarg sempre es ben agraïda.

Esplugabous a tribuna. Davidmsfoto ©.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: