Amics

Molts cops en les activitats ens pregunteu si els voltors de diferents espècies no es barallen entre ells. Doncs no, cada una de les quatre espècies de voltors tenen una especialització alimentària diferent, de fet aquesta és la meravella d’aquest gran equip, cada una de les espècies es menja una part diferent d’un cadàver. A la imatge un voltor comñu i un Aufrany comparteixen àpat, mentre un descansa ben tip, l’altre busca restes que hagin pogut quedar al terra. De fet en un equip tothom treballa per aconseguir un mateix objectiu, en el cas dels carronyaires és fer desaparèixer un cadàver, sinó tot, gairebé tot…

David Manzanera Serra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: