Menjadores per l’hivern

A l’hivern molts dels ocells residents tenen dificultats per trobar menjar, no hi ha llavors ni petits insectes, així que una bona manera és afegir una o dues menjadores al balcó o al jardí de casa. No només els estarem ajudant sinó que si la posem en un lloc visible des d’alguna de les estances podrem gaudir d’aquests petits ocells.

Picot garser a una menjadora de llard.

Si voleu saber quins son els preus d’una menjadora o comprar-ne una aquí a baix us deixo un enllaç. https://auberria.cat/categoria-producte/productes/menjadores https://auberria.cat/categoria-producte/productes/menjadores/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: