The Journey Begins

I perquè no…comencen una nova etapa de Blocaires del Pirineu, després de més de 10 anys en silenci. He deixat el títol predeterminat, trobo que s’hi escau molt bé, i a més en Anglès, internacional, que tothom ho entendrà,  no perquè hagi de ser la llengua predominant, ni la dominant, ni tan sols la representativa, sinó perquè és un exemple de la varietat i la pluralitat de la muntanya pirinenca, del massís muntanyós que va des del Cantàbric al Mediterrani. De la pluralitat personal en tant en quant persona es cultura i costums, perquè també ho es arrels, arrels cada cop més  velles però que des d’aquí vull que s’entrellacin per donar-se força i veu i a l’hora, vida. Som-hi!

 

post

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: