Bosc de Banat.

Perdre´s per dins d’un bosc, fred, humit, amb aquella aroma inconfusible, seguir un torrent per veure que hi ha més amunt buscant un toll o un salt espectacular per captar aquell moment amb la màgia que l’envolta, amb els peus freds, les mans humides i els genolls xops de buscar una bona perspectiva, aquesta és la simplicitat del fotògraf, l’objectiu no és el fí, sino el medi, una imatge no te cap significat si darrera d’ella no hiés tot això.

Aquesta editada en Orton, un bosc màgic prop de Banat.

ortonboscbanat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: