Esperant la llum

Sortir a buscar la llum no es fàcil, amenys que siguis un gran professional, treballar la llum i crear grans imatges requereix un coneixement  de la tècnica i una experiència com cap, tot i així sovint intento buscar un moment de relax que em permeti dedicar una estona a fer una foto que hi plasmi el que jo vull i sobretot el que jo veig tal i com ho vull veure.

Avui ha sigut un d’aquests dies, he tingut un moment durant el matí i he pogut fer una escapada, sòc conscient de les meves limitacions per això també se on puc arribar, el resultat d’avui es dels pocs que no em desagrada, fins i tot el trobo prou atractiu, tot i que segueix sent una de les tantes imatges d’aigua que ja haureu vist per la xarxa, però per mi, aquesta l’he fet jo.

 

Davidmsfoto ©

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: