Bosc del Cadí

Segons com es miri podríem dir que el Cadí està envoltat per un gran bosc, però com jo ho veig hi ha diferents boscos que envolten el Cadí, i això depén de la orientació, l’antiguitat i les espècies arbòries que hi trobem, fins i tot dins d’aquests boscos hi ha espècies que destaquen i es diferencien de l’espècie predominant, això aporta una riquesa increïble i una major població d’ocells que a la primavera es converteix en un concert natural.

Jo he triat dues imatges molt diferents d’un mateix bosc i a una distància de poc més de 5 metres de l’una a l’altre, però amb una gran diferència.

Davidmsfoto ©
Davidmsfoto ©

Les imatges estan fetes amb el mètode convencional, però un cop a casa i amb ajuda del Photoshop les he tractat amb el conegut efecte Orton, un efecte que va nèixer abans que internet i de manera artesana es feia superposant dues vegades la mateixa foto en un mateix paper.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: