Hamàs trenca la treva.

Avui llegeixo amb sorpresa i indignació que el braç armat de Hamàs ha trencat la treva de que havia assolit amb Israel, farts de tants abusos al seu poble, finalment ha esclatat la venjança continguda durant tots aquests anys en els que Israel ha fet el que ha volgut sense cap mena de respecte cap al poble Palestí, han aguantat la pressió del govern Israelià i al final han esclatat, ara toca rebel·lar-se, això es el que ha estat buscant Israel tot aquest temps i ara ho ha aconseguit i encara després es faran les víctimes.
Els palestins han aguantat els saquejos, els bombardejos a la franja, i la prohibició d’entrada d’ajuda humanitèria i aliments, la ocupació de colons jueus i la construcció d’assentaments il·legals per aquests forçant a marxar als palestins, el tancament del subministrament d’aigua potable a molts campaments, la construcció d’un mur, i la prohibició de sortir de molts d’ells sense un passi imposat per Israel, ni tan sols per anar a un hospital o al metge.

Més informació en un altre post; Palestina.

Davidmsfoto ©

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: