El vigilant

Sempre que he pujat a Cadí, he gaudit d’aquesta serra espectacular i caracterìstica que tenim tant a prop, ho he fet a la primavera per alguns dels seus accesos més ràpids, amb una aire fresc i un cel net. També a l’estiu per la obaga, creuant els seus boscos i evitant la calor, mentre de fons s’escolta l’aigua que baixa dels rierols, a la tardor per la seva banda oest i amb un sol que ja baix, ofereix unes llums espectaculars, càlides i ataronjades que em fan sentir com a casa; i a l’hivern per alguna de les seves canals gelades, piolet en mà i en un ambient que res ha d’envejar a qualsevol altre del Pirineu. Però sempre atent als meus moviments, vigilant la serra, i en una posició estratègica apareix el Pedraforca, massis cosí del Cadí i amb qui comparteix la protecció administrativa que dona nom al parc natural Cadí-Pedraforca.

Imponent i al que he tingut la sort de compartir també moltes estacions, vigila d’aprop, amagat i en silenci, com en un segon pla, però sempre allà, sempre que pujes al Cadí hi es, a tocar, però lluny, i sempre sense voler-ho el tens pressent.

Davidmsfoto ©
Davidmsfoto ©
Davidmsfoto ©

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: