Saharauís a l’Alt Urgell

L’ONG Pirineu amb el Sàhara ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, un parell de xerrades informatives sota el lema Per un estiu diferent per a ells… i per a tu, acull un somriure saharaui, dirigides als urgellencs i urgellenques sobre acolliment de nens saharauís durant els mesos d’estiu.  

La primera xerrada tindrà lloc aquest dijous, 28 d’abril, a les vuit del vespre a la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu. La segona, es realitzarà el pròxim dijous, 5 de maig, a la mateixa hora i el mateix lloc.

Davidmsfoto ©
Davidmsfoto ©

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: