Els boscos del Cadí

Ja feia dies que no sortía a fer terapia per la muntanya, i es troba a faltar, així que aquest cap de setmana he aprofitat i amb el Jordi hem sortit a fer una mica de teràpia boscal. Ens hem arribat fins a la ermita de Sant Salvador però hem sortit de Coll de Vanses per així creuar el bosc i canviar per un dia el tipus d’excursió, per comptes de seguir el camí que ja existeix hem improvisat el nostre seguint una direcció bruíxola en mà i per on millor hem pogut i ens ho ha permès la vegetació. La veritat es que es un plaer endinsar-se pels boscos del Cadí i travessar-los sense seguir cap camí marcat, només la intuició i l’esperit muntanyenc ens han guiat. Clar que també ajuda el ser tècnic en esports de muntanya, i tenir algun curs més sobre orientació i autorrescat. Ha estat una experiència nova al estil més aventurer, i que ens ha agradat molt, evidentment ho repetirem i haurèm de pensar com batejem aquesta nova modalitat.

Davidmsfoto ©
Davimsfoto ©

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: