Tardor

Tot i que tenim la tendència a pensar que a la primavera es quan tota la vida al medi natural neix, hem de tenir en compte que la tardor es la segona etapa de naixement i canvi important a la natura. Tot i que moltes espècies, tant animals com vegetals o arbustives, es preparen per l’hivern, també es veritat que hi moltes altres que creixen aprofitant el clima característic de la tardor, un exmple conegut son els bolets i fongs, molts d’ells comestibles, altres els líquens i la molsa, les castanyes, les pomes, el codony, la magrana…etc

I tot això per explicar-vos que en plena tardor, ha nascut la meva primera filla, una nena molt maca i tranquila, que ha nascut en un moment important de canvi en la natura, un moment en que la natura ens ofereix uns fruits que tè amagats una gran part de l’any, i un moment en que el bosc es tapissa amb els colors més bonics i màgics que poguem imaginar, acompanyat d’aquell aroma tan característic del bosc tardonià.

Benvinguda Èlia, i felicitats per què has nascut envoltada d’un paisatge únic i de grans amics que et cuidaran com si fossin els teus pares.

Davidmsfoto

2 Replies to “Tardor”

  1. Hombre!! Aquest nou post s’ha fet esperar, eh??… tot i que amb tots aquests canvis tens excusa… familia….casa… ara ja aneu agafant el ritme!. Per lo de l’Èlia, ja saps ke si necessites un ‘canguro’ encantada! me l’emporto cap a casa uns dies sense problema! je, je… tot i ke no crec ke vosaltres estigueu d’acord!! De moment encara no…

    Sindi.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: