Vall de Ridolaina

Diumenge i per intentar no perdre el costum vam sortir amb en Pep, aquest cop cap al Cadí, i cap a una petita vall que fins ara no havíem explorat, la vall de Ridolaina, aquesta petita vall la travessa el torrent de Ridolaina a tocar del petit poble de Nas a la Cerdanya. Nosaltres vam agafar una pista que ens va dur pel mig de la vall i del bosc fins a tocar al refugi del Prat d’Aguilò, tot i que la intenció en un principi era una altre, per temps ( havíem d’anar a dinar a ca la Sindi ) i logística es va convertir en un agradable passeig enmig d’un silenci cadinenc, i d’un clima i unes olors que deixen palès que la tardor ja es aquí.

Es curiòs com aquestes petites passejades t’endinsen al cor d’aquesta magnífica i màgica serra fins a fer-te sentir part d’aquest habitat, tal es el punt que trobem racons que fins i tot ens fan sentir com a casa.

Com que l’objectiu principal de la sortida va canviar, us deixo algunes de les imatges que vaig poder fotografiar.

Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: