Tindouf

Desert: Regió generalment deshabitada a causa de les dificultads del medi.

A la hamada algeriana i desde fa 35 anys un poble sobreviu enmig d’un desert, el desert del Sàhara, a uns quants quilòmetres de Tindouf. Entre 150 i 200 mil persones miren de passar el seu dia a dia oblidant la duresa del lloc on viuen, educant com poden els seus fills, cuidant dels seus malalts, i fins i tot treballant per alguna ong o en per la ONU.

L’amic Pep Farràs ha visitat 6 cops aquests campaments, i d’aquestes visites, el seu personal punt de vista, i la seva càmera fotogràfica ha sortit una exposició en la que amb 25 imatges ens mostra la realitat d’aquest poble, una realitat prou coneguda però vista desde la perspectiva d’un fotògraf no professional, que ha fet un esforç en captar l’esperit de la gent i la màgia del lloc, una mirada intima i que descobreix el caràcter d’aquesta persona, noble, humil i sensible, i es que jo sempre he dit que el bon fotògraf no es nomès el que guanya premis, si no el que capta en una imatge allò que el seu cor veu a través dels seus ulls.

Us deixo l’enllaç de la web de la exposició per alsque us quedi una mica lluny, els de la Seu i voltants teniu fins el 30 de Setembre per acostar-vos.

Exposició Tindouf: http://www.pepfarras-tinduf.com/Tinduf/INICI.html

Exposició fotogràfica de l'amic Pep Farràs

One Reply to “Tindouf”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: