2914 Puigpedròs

Amb els seus 2914 metres el puigpedròs es el tercer cim mès alt de la Cerdanya, per fugir una mica de la calor i aprofitar el matí de dissabte, hem sortit a assolir aquest cim avui a les 7 del matí desde l’estació d’autobusos de la Seu, amb els Miquel’s, pare i fill, i en Pep.

Una ascensiò fàcil i gens tècnica, cosa que queda demostrada per la marabunta de gent que hem trobat pujant devant nostre, potser una cinquantena de persones, amb fuet i cerveseta inclosa, i un yogurt per veure que algún ignorant ha pensat que la muntanya s’ho menjaría.

El paisatge de pujada es ranci i pobre, no hi ha bosc, però la vista desde el cim es impressionant i espectacular, les muntanyes d’Andorra, Cerdanya francesa, i fins i tot l’Aneto i Maladetes, per descomptat  tambè el nostre Cadí i les muntanyes de l’Alt Urgell. Les imatges en blanc i negre i fent proves amb els paràmetres de la càmera i ajustant contrastos i tons.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: