Insectes

Aquest matí hem aprofitat per sortir una estona i a estrenar el nou objectiu d’en Pep, un Sigma 70-300 Macro Super, així que hem anat en busca de petites víctimes que es deixèssin agobiar per +els nostres objectius i la nostra dèria fotogràfica, i per la meva part també per la meva afició-obsessió entomològica. Els insectes son impressionants en tant en quan mirem la relació del seu tamany i la feina que fan envers la natura i el seu equilibri, i també per que son un món, una societat amb els seus individus on cadascú d’ells té una funció concreta i precisa.

Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto

2 Replies to “Insectes”

  1. Quan vulguis també pots passar per casa i fotografiar els ratpenats que ens entren de tant en tant i sobrevolen els nostres caps o s’enganxen a les parets… je, je… ves a saber si no seran d’aquesta nova especie de ‘ratpenat orellut’ que diuen que han trobat…

    M'agrada

  2. Jeje..si son la nova espècie sou uns afortunats!, i si no també, tot i les molèsties que poden ocasionar, es mengen mosquits, aranyes i d’altres insectes….i son capaços de veure aigua sense deixar de volar….clar que passaré….

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: