Foto nocturna 7. Costoja. Vilamitjana

De nou escapadeta nocturna als boscos de la comarca, amb fenòmens paranormals inclosos, i “acoso i derribo” a un a pobre parella gaudint de la nit en un revolt de la carretera, que hi farem som així, aquest cop amb convidat d’honor, en Miquel, que ha pogut veure que les sessions nocturnes de fotografia son com una rave particular.

De nou la lluna ha estat en pleniluni cosa que encara que no ho sembli dificulta més la feina doncs s’ha de calcular millor la velocitat i l’obertura per que les fotos no semblin fetes a les 12 del migdia, hem provat unes imatges a Costoja i les altres al riu de Castellbó, amb una trànsit sorprenent per l’hora de la nit i el lloc…si ahir estava més o menys satisfet del resultat avui no ho estic gens…haurem de repetir..

Davidmsfoto
Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: