Foto nocturna 6.Bosc de la Mitxela. Anserall.

Sisena sessió de fotografia nocturna i d’aprenentatge d’aquest tècnica tan complexa i laboriosa, aquest cop la intenció era apropar-nos a la ermita de Sant Esteve del Pont, prop d’Anserall, però es troba dins d’una finca privada, així que no ha estat possible gaudir d’aquesta peça del romànic tan poc coneguda prop de la Seu. Tot i que ja ha estat bé doncs com alguna altra nit la lluna plena ens hagués donat la llum que no necessitem, ja ho veureu més avall.

Com a opció hem buscat un lloc una mica obert on poguer fer una mica de foto de bosc nocturna i així també aprofitar millor el temps i variar la temàtica, que fins ara sempre incloïa construccions o edificis religiosos,  he de dir que com a punt negatiu no som constants a l’hora de seguir un aprenentatge metòdic, i moltes nits repetim pasos que podríem estalviar i millorar la nostra tècnica, també ho fa el fet que com bons amics aprofitem l’estona de fresca i tranquilitat per conversar com no podríem fer en cap altre moment, cosa que també s’agraeix.

Us deixo un parell d’imatges que tot i acostar-se una mica al que jo considero que comença a ser viable i visible, mostra aquesta manca de mètode, per això les dues imatges son tant diferents.

Davidmsfoto
Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: