Estanys del Setut

El paradís desconegut. Els estanys del Setut sempre han estat l’alternativa als concorreguts estanys de la pera, del Pradell i d’altres de la Cerdanya més fàcils i accessibles, aquest cop acompanyat de’n Pep, la Dolors i el Carlos hem matinat per gaudir d’una sortida amb un clima raonable, tot i que en arribar al primer estany el vant bufava amb força i semblava que ens trobessim en ple hivern.

De tant en tant el sol ens recompensava amb uns segons de la seva escalfor, un cop a dalt, a l’estany gran una remulladeta de peus ha posat la nota final de l’excursió, el millor, a part de la companyia, ha estat poger veure la fauna del pais, en aquest cas una marmota ( Marmota marmota ).

Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto
Davidmsfoto

La ruta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: