Foto nocturna 5. Sant Marc. Bellestar

De nou i com gairebè cada divendres ens preparem per una altra sortida nocturna, aquest cop ho decidim sobre la marxa, i com que tampoc volem anar molt lluny ens apropem a la ermita de Sant Marc, prop de Bellestar. Poques coses trobem d’aquesta petita ermita, però per avui ja ens està bé, el nostre interès no es històric sino fotogràfic.

Vuit imatges han estat les que hem pogut fer durant aquesta hora i mitja, ens anem apropant al nostre objectiu com a resultat final, aquest cop l’excés de gra o soroll, que ens diu que hem disparat amb una ISO alta, en aquest cas 640, queda clar que hem de baixar-la més.

Davidmsfoto
Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: