A cop de flash II

Seguint amb els experiements fotogràfics i a la espera d’una sortida nocturna inminent carrego avui dues imatges més. Mentre faig el dinar, improvitzo el meu mini estudi avui al menjador, si ahir les proves èren a la vitro avui han estat en un plat negre que he omplert amb una mica d’aigua per crear un efecte de moviment i per captar la barreja d’un líquid amb l’altre, la llet i l’aigua. He provat amb un suc de piña i coco però es massa clar….i estava tan frequet….

Aalitzant el resultat veig que he de canviar d’objectiu, algú de més petit, amb l’angular de 72 mm he d’apropar fins a 200 per que no em surti res que no sigui el element principal, haurem de provar amb el 70 mm fixe a veure que tal, de moment veieu els resultats. Tampoc estaria malament un flash més ràpid, a tot això hem de sumar la dificultad d’enfocar bé, doncs mai saps in cauran les gotes i has d’intetnar que caiguin en un punt que quedi dins de l’àrea enfocada…complicat si mès no.

Davidmsfoto
Davidmsfoto

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: