A cop de Flash

Copiant unes imatges que he vist en un bloc prou interessant,  on un fotògraf combina art i fotografia d’alta velocitat, he decidit intentar aconseguir alguna cosa semblant i prou digne per compartir amb vosaltres, molt adient en aquesta època que passem en que sembla ser que tot ha de ser blanc o negre, ho agafes o ho deixes….

Evidentment ni els meus coneixements, ni la meva experiència son les d’aquest artista però per provar no perdo res i això es el que he fet, ho he provat el resultat el podeu jutjar vosaltres mateixos, tingueu en conte la meva limitació a nivell equip….

Davidmsfoto
Davidmsfoto

Rere el teló us puc explicar que tot i haver-la fet depressa i corrents, no em puc queixar amb els resultats obtinguts, evidentment el líquid que veieu es llet, imaginació al poder, la superfície on cau no podia ser una altre que la vitro….i el fons es un estoig porta cd’s negre per fer el fons infinit i continuar la superfície negra, i alhora absorvir una mica l’excès de llum….tot això a cop de flash per congelar al màxim el moviment.

One Reply to “A cop de Flash”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: