Ombres a la neu

Desprès d’aquesta petita pausa torno a l’atac, us ofereixo una imatge de la darrera nevada important que vam tenir aquí dalt.
Com que veníem de festes i estres nadalenc no podia desaprofitar la ocasió i vaig sortir a ensumar aquella pau i tranquil·litat que es respira després d’una bona nevada, el silenci es sempre absolut i enmig de la natura i amb el sol escalfant lleument es una sensació de la que em sento privilegiat quan en gaudeixo.
Vaig deixar el cotxe en un revolt i a peu em vaig endisar pel bosc, pel ben mig, fent jo mateix el meu propi camí, al començament sense destí però al final i devant l’intens fred vaig decidir pujar amunt buscant el sol salvador.
Quan la seva escalfor em va alleujar el fred vaig començar la feina amb la càmera, la que us deixo es una imatge que reflecteix una mica tot això que us he explicat, el sol, la neu, la sensació de solitud i la pau del moment.
Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: