Llums a la Seu

Encara que costi de creure, no sempre estic inspirat a l’hora de sortir a fer fotos, i sóc capaç de sortir a la caça d’un bon lloc, d’una bona llum, o de la inspiració….però com avui, pot passar que agafi el cotxe, vagi fins a Puigcerdà i torni per Alp. Tot i que també he de dir que m’agrada conduir, encara que m’enprenya una mica tornar amb la càmera buida. Però per sort en aquesta època encara ens queda la tarda, cada cop més curta però suficient, així que a la tarda em sortit a fer un vol per la Seu, el passeig de Diumenge a la tarda, i berenar, tot sigui dit, i quan semblava que la cosa pintaria un altre cop a decepció el sol ha començat a amagar-se regalant-nos unes llums i uns reflexos increïbles.
I per a postre al tornar cap a casa, la catedral amb la seva il·luminació i els núvols de fons, que més es pot demanar.

Ones

La catedral

3 Replies to “Llums a la Seu”

  1. Feliç tu que has pogut veure aquesta posta de sol que, no és que tingui molts colors, però és molt màgica.Es que aquí on sóc jo, en aquesta hora , plovia a bots i barrals i com que és la festa major…He descobert el teu blog i com que m'han agradat les fotos he volgut dir-hi la meva.SAlutacions,M. Roser

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: